/home/ruinen.net/public_html/wp-content/themes/Ruinen

Dorpshuis Ruinen

Ruinen, een inspirerend en ondernemend dorp!

Aan de Jan Wierengaweg 109 vindt u dorpshuis ’t Neie Punt.

Het multifunctionele dorpshuis ’t Neie Punt, door van en voor het dorp, beschikt over 9 verhuurbare ruimtes voor zowel flexibele huur als voor permanente verhuur. De verschillende ruimtes beschikken over een capaciteit variërend van 1 tot 200 personen, afhankelijk van de opstelling in de ruimte.

Een toekomstbestendig dorpshuis waar inwoners en verenigingen een ruimte kunnen huren of ontmoetingsactiviteiten kunnen organiseren in een sfeervolle en passende omgeving! We verhuren niet alleen ruimtes maar bieden ook de mogelijkheid om catering af te nemen bij de activiteiten die u organiseert. Te denken valt aan de nazit in de bar met een hapje en een drankje aansluitend aan een clubavond van bv. de fotoclub of een volledig aangeklede bridgedrive met koffie en wat lekkers, een lunch en een aangeklede borrel om het geheel af te sluiten!

Iedere activiteit is anders! Mensen hebben verschillende wensen. Daarom leveren we maatwerk en gaan we graag met u in gesprek om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden met u te bespreken!

’t Neie Punt  is uniek in de omgeving! De combinatie van wonen, zorg en welzijn maakt het mogelijk om 7 dagen in de week open te zijn! Mensen uit de buurt kunnen dagelijks terecht in het restaurant voor een à la carte warme maaltijd. ’s Middags na de warme maaltijd wordt het restaurant omgetoverd tot een multifunctionele gebruikersruimte die geschikt is voor allerlei verenigingen, bijeenkomsten en partijen. O.a. de Bridge, de kaartclub, de koersbal, de hersengymnastiek, de ouderensoos en Popkoor2000 maken structureel gebruik van deze multifunctionele ruimte!

Volop gezelligheid in ’t Neie Punt, u bent van harte welkom! We hopen u er vaak te mogen ontmoeten en begroeten.

neiepunt-header-2-1352x450

Dorpshuisblad Neie Punten

Wilt u iets plaatsen in ons eigen dorpshuisblad Neie Punten? Wilt u meedenken over de inhoud van dit blad dat ieder kwartaal op de deurmat valt van alle inwoners van Ruinen en omgeving? Of heeft u leuke ideeën? Neem dan gerust contact op met de redactie | redactie@dorpshuisruinen.nl

Is e-mailen geen optie? U kunt kopij ook t.a.v. redactie Neie Punten in de brievenbus van ’t Neie Punt bij de hoofdingang (tussen de beide schuifdeuren) doen!

De activiteitencommissie

Wilt u een activiteit organiseren in ’t Neie Punt of heeft u een idee voor een activiteit?

Dan kunt u bij deze groep terecht. Zij kunnen u helpen een activiteit in ’t Neie Punt georganiseerd te krijgen | activiteiten@dorpshuisruinen.nl

Contactgegevens

Voor vragen over o.a. tarieven,  cateringmogelijkheden of het huren van een ruimte  kunt u contact opnemen met het dorpshuis via telefoonnummer | 088-9684005. U kunt ook contact opnemen met Suzanne Luppes, zakelijk leider, via de mail | info@dorpshuisruinen.nl of via telefoonnummer | 06 203 88 106 | www.dorpshuisruinen.nl

Beheer dorpshuis door tijdelijke stuurgroep

De stuurgroep is een tijdelijk bestuur en houdt zich bezig met het vormen van een definitieve bestuursvorm en het algemeen beleid. Zij werkt momenteel, in samenwerking met Suzanne Luppes, zakelijk leider, aan een ondernemingsplan voor ’t Neie Punt.

Leden stuurgroep ’t Neie Punt

Gerard Schoep | Paul Leenaarts | Hedwig oude Hendriksman | Johan van den Berg | Jan van der Linde

Stuurgroep ’t Neie Punt is bereikbaar via de mail | stuurgroep@dorpshuisruinen.nl

De Klankbordgroep

Alle geluiden uit het dorp over ’t Neie Punt kunt u bij de klankbordgroep kwijt. Deze groep bestaat uit een doorsnede van de Ruunder bevolking. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies aan de stuurgroep en de stuurgroep legt overwegingen over de organisatie van ’t Neie Punt aan hen voor.

Klankbordgroep ’t Neie Punt is bereikbaar via de mail | klankbordgroep@dorpshuisruinen.nl

Sfeerimpressie Ruinen
Zoeken
Agenda
<< aug 2018 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2