/home/ruinen.net/public_html/wp-content/themes/Ruinen

Bungalowpark Lanka

Tussen Ruinen en Pesse, direct aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld, ligt bungalowpark Lanka. De Drentse natuur zet zich voort in het park waar veel van de natuurlijke begroeiing is behouden.

De villa’s en bungalows zijn omringd door ruime tuinen en gescheiden door dichte begroeiing. Het park is nagenoeg autovrij: Alleen bij aankomst en vertrek worden auto’s op het park toegelaten. De ideale plek voor zoekers van rust, ruimte en privacy.

De ruime villa’s zijn voorzien van alle gemakken (luxe keuken, wasmachine, sfeerhaard en breedband internet) en hebben ruime tuinen op het zuiden gelegen terassen.

Vooral de villa’s aan de rand van het park hebben een voor nederlandse begrippen zeldzaam uitzicht over de velden. Bijna dagelijks kan worden genoten van reeën die zich voorzichtig in het open veld laten zien. Vergeet daarom niet uw verrekijker mee te nemen.

Het park vormt een ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten door de bossen en over de heide. Fietsroutes lopen direct langs het park. Fietsen kunnen in het park gehuurd worden.

Het park biedt ook de unieke mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen voor ritten over de heide en door de bossen. Weidegang en stalling zijn (beperkt) beschikbaar.

Een perfecte bestemming voor een kortere of langere vakantie midden in een natuurlijke omgeving in het mooie Drenthe. Niet voor niets Vakantie in Drenthe natuurlijk!!

Sfeerimpressie Ruinen
Zoeken
Agenda
<< aug 2018 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2