/home/ruinen.net/public_html/wp-content/themes/Ruinen

Midsummernightparty met Mexicaans tintje

De Midsummernightparty die de zeven horecadames van Ruinen op zaterdagavond 20 juni houden, krijgt een Mexicaans tintje. Vanaf 21.00 uur heerst op de Brink een Midden-Amerikaans sfeertje, al beloven de dames dat het meer dan alleen een typisch Mexicaans feest wordt.

Zeven bedrijven Zeven horecabedrijven hebben de handen weer ineengeslagen, te weten de Herberg van Rune, Hotel de Stobbe, Luning’s Restaurant, Bestaria Ruinen, De Jonge Geuze, Café Brinkzicht (Hees) en Croissanterie An de Brink.
‘Het was vorig jaar een groot succes. We hadden geen echt thema, maar wel loungebanken en een waterpijp als extra’, aldus de dames. Speciaal voor de foto hebben ze een vierkante meter van de Brink even gezellig ingericht. Tafeltje, wat flesjes Corona en een slapende Mexicaan van karton. Eenduidige blauwe shirts aan het lijf en een sombrero op het hoofd. De dames zijn er weer helemaal klaar voor.
Op deze Midsummernightparty zijn verschillende Mexicaanse lekkernijen te krijgen. Coronabier natuurlijk, maar ook nacho’s, wraps en Mexicano’s. De zeven vrouwen zijn al in december begonnen met de voorbereidingen, maar weten zich gesteund door de mannen.
Hulp van mannen Op de avond zelf kunnen ze de hulp van de mannen ook best gebruiken. ‘We hebben sowieso meer personeel nodig’, weet Janine Hees. ‘Voor de muntverkoop, maar ook voor het uitdelen van bandjes bij de entree. Het feest is gratis toegankelijk, maar jeugd onder de 18 mag geen alcohol drinken.’
De aankleding wordt overdag al geregeld, voor het tilwerk hebben ze spierbundels in de startblokken staan.
’s Avonds gaat het los met hulp van een dj en een verrassingsact.
Bezoekers mogen best verkleed komen, maar verplicht is het zeer zeker niet.
Zeven horecadames uit Ruinen zijn verantwoordelijk voor de organisatie.
Zeven horecadames uit Ruinen zijn verantwoordelijk voor de organisatie.
Sfeerimpressie Ruinen
Zoeken
Agenda
<< jul 2018 >>
mdwdvzz
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5